Szinészvilág Nagymihályon - -ál [=Gál, Juraj]
Reportáž o príchode spoločnosti Gy.F.Micseyho so 60-členným súborom a s orchestrom dychového súboru 67.pešieho pluku. O ťažkostiach s umiestnením spoločnosti pre nedostatok sály. Otváracím predstavením bola opereta J.Huszku "Gül-Baba". Obsah a strohé hodnotenie výkonov hercov, pochvalne o orchestri. Lístky boli dopredu vypredané.