Sulyovszky István diszpolgársága
Referát o návšteve delegácie michalovského obecného zastupiteľstva v Krásnohorskom Podhradí, kde odovzdali Štefanovi (István) Sulyovszkému diplom o čestnom občianstve mesta Michalovce. Súčasne navštívili mauzóleum Františky Andrášiovej, hrad Krásna Hôrka a v ňom novozriadené Františkino múzeum