Választási mozgalmak
Volebná agitácia a kortešačka v Michalovciach a v Michalovskom obvode prebieha bez výstrelkov a napájania voličov. Okrem Bartolomeja (Bertalan) Czibura je aj druhý kandidát, strany nazávislosti - Dr. Bartolomej (Bertalan) Brügler, budapeštiansky advokát, ktorý pripravuje svoje programové vyhlásenie na 29. apríla 1906 v Michalovciach.