Képviselö választás
Referát o priebehu volieb a osláv po jednohlasnej voľbe kandidáta Bartolomej (Bertalan) Czibura. Pre stranu nezávislosti, protikandidáta Dr. Bartolomeja (Bertalan) Brüglera prišlo tak málo voličov, že hodinu po začatí volieb odstúpil od kandidovania za Michalovský obvod.