Városi közgyülés
V Michalovciach rokovalo o.i. o revízii platnosti uznesenia o povolení grófa Sztárayho úzkokoľajnej železnice cez mesto, o dláždení ulíc, pre ktoré poslanec Bertalan Czibur vymohol financie, o liste grófa Sztárayho, ktorým mestu daruje pozemok na bitúnok.