A távbeszélö ügyében
Košické riaditeľstvo pôšt dostalo z ministerstva obchodu inštrukcie na vybudovanie telefónnej siete v Michalovciach roku 1907, ak zo strany zákonodarstva budú zabezpečené potrebné položky.