Városi közgyülés
Správa o mimoriadnom zasadnutí z 2. augusta 1906 pod vedením hlavného richtára Vojtecha (Béla) Walkovszkého. O.i. vytvorili sa nové výbory. Dr. Ľudovít (Lajos) Eperjesy navrhol zriadiť v Michalovciach chlapčenskú a dievčenskú meštiansku školu. Menovaná komisia na zistenie predpokladov a vykonanie potrebných opatrení.