A leányegyesület mulatsága - L.-g
Kladné hodnotenie večierka nedávno založeného spolku, v ktorom vynikli ochotníčky z Michaloviec tak v monológoch ako i v jednoaktovke Ireny Bartovej "Chyžná". V titulnej úlohe sa vyznamenala Ruženka Zbojánová a v úlohe veľkostatkára Viliam Kellner, riaditeľ školy i "príležitostnej" divadelnej spoločnosti.