A föszolgabirói hivatal
Aladár Garam do 11. apríla 1906 strážil so žandárskou posádkou slúžnovský úrad v Michalovciach. Následne tajne zmizol. Podžupan Dókus požiadal štvorčlenný výbor michalovských predákov, aby za ich prítomnosti a zistenia skutkového stavu michalovskí slúžni prevzali úrad