Fejedelmi adomány a városnak
List Štefana (Istvána) Sulyovszkého obecnému zastupiteľstvu, v ktorom ďakuje za zvolenie za čestného občana a oznamuje, že gróf Dionýz Andráši (Dénes Andrássy) z radosti nad týmto aktom mesta daruje Michalovciam 10 tisíc korún na vyvŕtanie artézskej studne