Városi közgyülés
Dňa 17. januára 1906 v Michalovciach bolo mimoriadne zasadnutie obecného zastupiteľstva, na ktorom zaujali stanovisko k novej politickej situácii v dôsledku uvoľnenia podžupana Gy.Dókusa a predpokladanom prepustení hlavných slúžnych. V prípade vymenovania nového hlavného slúžneho úradníci a sluhovia ho nemajú rešpektovať. Vymenovali komisiu, ktorá má zbierkami zabezpečiť platy zamestnancov.