Városi közgyülés
Správa zo zasadnutia michalovského obecného zastupiteľstva, na ktorom o.i. rokovali o žiadosti divadelnej spoločnosti Kolomana (Kálmán) Mezeyho o 500-korunovú subvenciu. Po dlhej diskusii odhlasovali podporu v sume 300 K, ak spoločnosť splní nároky obecenstva. - Zápisnične sa zvečnili zásluhy nebohého Józsefa Szladeka, richtára obce.