Egyhuzamban való tanitás - L.-g
Článok za zavedenie nepretržitého vyučovania aj na michalovskej štátnej ľudovej škole, ako je už tomu na meštianke a v úradoch, aby deti mohli spolu obedovať s rodičmi.