Az ifjusági egyesület Urániája
Krátka správa o dvoch prednáškach 13. decembra 1908 v Michalovciach; Ladislav (László) E. Flóris o rieke Tise, Alexander (Sándor) Oppitz o Florencii, ktorá bola spojená s premietaním farebných obrázkov.