Gálszécs a helyközi telefonforgalomban
Krátka správa o začatí telefónnej prevádzky v Sečovciach od 26. októbra 1908 s poukázaním na nespravodlivosť, že v Sečovciach je len 10 predplatiteľov a v Michalovciach už 40, napriek tomu nezapojili ich na medzimestskú telefónnu sieť.