A közigazgatási bizottság ülése
Zasadanie administratívnej komisie 14. septembra 1908 v Michalovciach pod predsedníctvom hlavného župana Gyulu Mecznera. O.i. hlavný lekár župy Dr.Vavrinec (Lörincz) Löcherer referoval o verejnom zdravotníctve župy a poďakoval Dr. Edmundovi (Ödön) Örleymu, hlavnému lekárovi michalovskej verejnej nemocnice za príkladný poriadok.