Távozó kórházi orvos
Krátka správa o vzdaní sa svojho zamestnania E.M.Miklósa, sekundára michalovskej verejnej nemocnice. Jeho miesto zatiaľ neobsadil nikto. Odišiel za lekára nemocnice železiarní v Krompachoch.