Az ügyvédi kamarából
Krátka správa o registrovaní nových advokátov Advokátskou komorou v Košiciach: o.i. Dr. Ondreja (Andor) Fényesa so sídlom v Košiciach, Dr. Viliama (Vilmos) Richtzeita so sídlom v Michalovciach.