Telefonügyünk
Článok vyčíta dotyčným úradom, že nezapojili Michalovce do medzimestskej telefónnej siete, uprednostnili menšie miesta, napriek tomu, že Michalovce sú druhým najväčším priemyselným o obchodným centrom Zemplínskej župy.