Telefon összeköttetésünk elhalasztása
Článok kritizuje rozhodnutie vyšších orgánov, ktoré odročili zapojenie mesta Michalovce do medzimestskej telefónnej siete, hoci si to priemyselné o obchodné záujmy vyžadujú.