Képviselötestületi gyülés
Referát o zasadaní 5. augusta 1908 v Michalovciach. Rozhodli o.i., že aj naďalej budú mať vlastného verejného poručníka, nespoja sa s inými zastupiteľstvami; rokovali ďalej o znížení dodatkovej dane z 55,5% na 51% atď.