Cabaret estély
Veľmi kladne o vystúpení kabaretného súboru z Kecskemétu pod vedením Miklósa Kondora v Michalovciach. Kladne o výkone umelcov, medzi ktorými bola aj členka bratislavského divadla A.Köszegiová.