A fekete rém elleni védekezés
Článok poukazuje na to, že najúčinnejším prostriedkom proti rozšíreniu ázijskej cholery je čistota. Dáva do pozornosti michalovským policajtom niektoré ulice, ktoré s brlohmi bacilov.