Az ut burkolásának elhalasztása
Odročenie dláždenia cesty na základe nariadenia ministra obchodu, ktorý neschválil ani jeden návrh podaný prostredníctvom štátneho stavebného úradu na dláždenie štátnej cesty v Michalovciach.