Képviselöválasztási mozgalmak - Kállai, Jozef
Úvodník rozoberá situáciu okolo miesta kandidáta na poslanca do parlamentu, za michalovský volebný okres. List grófa Alexandra (Sándor) Sztárayho, v ktorom sa zrieka kandidatúry na poslanca za sobranecký volebný okres.