Uránia
Referát o dvoch prednáškach v michalovskej Uránii dňa 10. apríla 1910. Riaditeľ ľudovej školy Floris E. Ladislav (László) mal prednášku o nervozite detí a Sándor Oppitz o planétach a hviezdach.