Uránia
Informácia o populárno-vedeckých prednáškach. 6.marca mala byť na programe prednáška na tému "Rím a Vatikán" ale diapozitívy k nej sa cestou stratili. Ako náhradný program premietli 6 krátkych filmov z vlastníctva R. Suttera. Potom mal profesor Eugen (Jenö) Dévényi prednášku o skvapalnenom vzduchu.