Uránia
Informácia o prednáškach, ktoré sa konali 19. decembra v Michalovciach. Profesor tamojšej meštianky Gyula Laszka mal prednášku o osobnosti a Sándor Oppitz o meste Neapol a jeho okolí, doplnenú premietaním obrázkov.