Uránia
Informácia o prednáškach, ktoré boli dňa 8. decembra 1909 v Michalovciach. Prvú - o historických prameňoch mal riaditeľ meštianky Štefan (István) Deák, druhú - o Sicílii, doplnenú premietaním obrázkov mal farár Alexander (Sándor) Oppitz.