Az izr. nöegylet népünnepélye - -r.
Referát zo slávnosti, ktorá sa konala 11. júla 1909 v Michalovciach. Jej iniciátorkami boli predsedníčka spolku Samuné Glücková a pokladníčka spolku Ignácné Groszová. Príjem zo slávnosti použijú pre dobročinné účely.