Felsököri gyülés - Romhányi
Referát z výročnej schôdze Hornozemplínskeho spolku učiteľov, ktorá sa konala 3. júna 1909 v Michalovciach. Ukážkové vyučovanie, prednáška o vzťahu výchovy v rodine a v škole, o sociálnej pedagogike. Voľby funkcionárov.