A telefonépités
Hoci telefónna sieť je pred dokončením, občania Michaloviec za ročný poplatok 120,- korún budú môcť viesť len miestne hovory a za ostatné musia priplácať. Chcú mať spojenie s celou Zemplínskou župou tak, ako je to v Novom Meste pod Šiatrom.