Városi közgyülés
Referát zo zasadania, ktoré sa konalo 27.októbra 1910 v Michalovciach pod predsedníctvom Vojtecha Walkovszkého. Rozhodli návrh rozpočtu rozmnožiť a dať k dispozícii členom zastupiteľstva, aby sa mohli k nemu vyjadriť.