Legmagasabb elismerés
Minister školstva nariadením zo dňa 3. júna 1910 nariadil trvalé zverejnenie michalovskej súkromnej chlapčenskej a dievčenskej meštianky počnúc školským rokom 1910-11. V zmysle tohto nariadenia majú vysvedčenia celoštátnu platnosť.