A nagymihályi sör és malátagyár
Správa o výrobkoch michalovského pivovaru. Pivovar si získal dobrú povesť v celom Hornom Uhorsku. Špecialitou pivovaru je pivo Casino, ktoré napríklad v Košiciach celkom vytlačilo domáce pivo.