Képviselötestületi gyülés
Správa o mimoriadnom zasadaní mestského zastupiteľstva v Michalovciach. Jediným bodom zasadania bolo rokovanie o vydláždení cesty. Zastupiteľstvo rozhodlo vydláždiť cestu ak štátna pokladnica poskytne preddavok 40 tisíc korún, ktoré mesto splatí do 20 rokov.