A postaigazgatóság figyelmébe
Kritický príspevok na adresu tých, ktorí majú na starosti zavádzanie telefónnej siete v Michalovciach. Aj keď už náklady na zavedenie boli zahrnuté do rozpočtu, práce ešte nezačali.