A gymnásium ügye
Správa o priaznivom obrate v záležitosti výstavby gymnázia v Michalovciach. Gymnázium bude mať namiesto štyroch osem tried, s podmienkou, že mesto dá k dispozícii pozemok na stavbu budovy. Podrobné hlásenie o stave záležitosti podá ministrovi Dr. Engelbert Mázy.