Választói értekezlet
Správa o prípravách na prijatie poslanca grófa Andreja Hadika-Barkóczyho v Michalovciach. Poradu otvoril veľkostatkár L.Szent-Iványi. Vytvorili výbor na prijatie poslanca a určili rečníkov, ktorí ho pozdravia za Michalovský volebný okres