A Nagymihályi Kereskedelmi és Hitelbank
Komentár k súvahe za rok 1904, uverejnenej na 4.str. tohto čísla. Vzrast vo všetkých odvetviach bankovej činnosti. Riaditeľstvo navrhne valnému zhromaždeniu, aby sa za účastinu vyplatila dividenda vo výške 20 K.