Laborcszög átcsatolása
Správa o prísnom nariadení ministra vnútra pre Užskú župu, aby v určenom termíne vyniesla rozhodnutie o pripojení klinu Laborca k Zemplínskej župe bez ohľadu na požadovanú náhradu územia.