Mozi
Správa označuje Michalovce za mesto kín. Rezsö Sutter premieta U Zlatého býka v sobotu a v nedeľu. Kino Ľudovíta Bucsinszkého ml. každý deň okrem pondelka a utorka. V obidvoch kinách rozširujú bezplatné predstavenia v nedeľu predpoludním.