"Polgári iskolai értesitö" höz - Deák, Štefan
Riaditeľ školy upravuje poznámku L.-g. o zdravotne nevyhovujúcich miestnostiach školy. Na prvý pohľad vyzerajú pošmurne, ale sú zdravé. Za 6 rokov sa nevyskytla nijaká choroba.