Meghivó : Az "Iparosok és Gazdák Hitelszövetkezeté"-nek
Úverné družstvo remeselníkov a roľníkov pozýva na riadne valné zhromaždenie. Pozvánka obsahuje program, súvahu a výpis zo stanov. Schôdzka sa uskutoční na obecnom dome v Michalovciach.