A polgári iskola nyilvánossági joga
Administratívny výbor Zemplínskej župy s odporúčaním podá ministerstvu školstva žiadosť I.Csolláka, ktorý vedie súkromnú chlapčenskú meštiansku školu v Michalovciach, o priznanie štátom uznaného charakteru školy.