Nagymihály község virilistái
Menoslov najviac dane platiacich občanov obce, ktorí sa podľa zákona z roku 1886 stávajú virilistami v obecnom zastupiteľstve. Menoslov bude vyložený k nahliadnutiu do 5. januára 1912. Na prvom mieste figuruje gróf Alexander Sztáray.