Sportélet Nagymihályon
Správa o založení športového klubu - Nagymihály Atletikai Club - ktorého predsedom sa stal gróf Alexander Sztáray, úradujúcim podpredsedom Dr. Edmund (Ödön) Sötér. Klub utvoril aj futbalové mužstvo a má už 120 členov.