Katonai védök
Menoslov advokátov z Košíc, Sátoraljaujhely, Michaloviec, Vranova nad Topľou a i., ktorí sa prihlásili za vojenských obhájcov v súvislosti s novým zákonom o vojenskom súdnom rokovacom poriadku.