Nagymihályi város diszpolgára - Dongó Gy., Géza
Správa podľa zápisnice obecného zastupiteľstva z 15. mája 1906, ktorá vymenúva zásluhy Štefana Sulyovszkého o rozkvet mesta za svojho 30-ročného pôsobenia v Michalovciach. Za svoju prácu bol terajší správca panstiev Dionýza Andrášiho zvolený za čestného občana Michaloviec