A nagymihályi izr.nöegylet hangversenye - Ego
Hodnotenie schvaľuje postup spolku, že prerušil módu michalovských spolkov pozývať na vystupovanie budapeštianských umelcov a dal príležitosť miestnym ochotníkom. Úlohu konferenciera vtipne splnil rytier K. Riebel, stály kritik týždenníka, /teda L.-g./ a s najväčšími sympatiami prijalo obecenstvo všetky čísla programu: živý obraz detí, monológy a jednoaktovky a nadovšetko prednes umelých piesní J.Egreczkyovej. Menovité hodnotenie účinkujúcich.